Свинско бонфиле

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бр. свинско бонфиле (400 г)
2 с. л. олио
черен пипер и сол на вкус
олио за намазване
2 ч. л. универсална подправка
1 с. л. горчица
1 с. л. накълцан магданоз
1/2 морков
30 г стерилизирани гъби
100 мл бяло вино
100 г бекон
100 г кашкавал
2 с. л. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско бонфиле
Кашкавалът, беконът и предварително бланшираният морков се нарязват на кубчета, а гъбите – на филии. Смесват се в купа и се подправят с накълцания магданоз, универсалната подправка, черен пипер и сол на вкус.


2
Свинско бонфиле  2В месото се прави прорез, така че да се получи "джоб", и се пълни с приготвената плънка.
3
Свинско бонфиле  3
Месото се поръсва с универсална подправка и сол, намазва се с горчицата от всички страни и се пържи в нагорещеното олио. Когато е готово, се полива с бялото вино, налива се 1 – 1 1/2 к. ч. вода и се оставя да се задуши на слаб огън. След това се изважда.


4
Свинско бонфиле  4
Брашното се запържва в олиото до златисто и се сипва в останалия в тигана сос. Поръсва се с 1 ч. л. универсална подправка, черен пипер и сол на вкус, разбърква се и се добавя останалата част от плънката (морков, гъби, бекон и кашкавал). Оставя се да поври.


5
Свинско бонфиле  5Готовото месо се слага в порционна чиния, полива се със соса и се гарнира с микс от задушени зеленчуци, пържени картофи и шайби от краставица и домат.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

27.08.2018
Вече разрязано :) Прекрасна рецепта
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


139 ДУШИ ОНЛАЙН
Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
Анна коментира рецептата Сконс със сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта