Свинско каре с пикантна плънка и лимонова трева

Дата: 10.09.2009
Източник: Бон Апети
Свинско каре с пикантна плънка и лимонова трева
 
Необходими продукти:
1 кг свинско контра филе
4 стръка лимонова трева
200 г бекон
1/2 връзка пресен лук
200 г топено сирене
1 с. л. горчица със синапено семе
1/2 връзка магданоз
4 с. л. зехтин
зехтин за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Свинското контрафиле се нарязва на порции от по 250 г. Всяко парче се реже през средата и се оформя като джоб. Оформените карета се изтъняват с чук, за да се изпекат по-добре.
2
Беконът и лукът се режат наситно и се запържват за около 2–3 минути в намазнен тиган, докато омекнат. След като изстинат, се смесват в купа с топеното сирене, горчицата, зехтина и накълцания магданоз.
3
Джобовете се пълнят с плънката с помощта на лъжица и се защипват с клечки за зъби, за да не се разтече сместа.
4
Каретата се нанизват на стръковете лимонова трева и се пекат на умерена жар по около 5–7 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Жени се регистрира в сайта.
Anton Antonov се регистрира в сайта.
Maria Trencheva се регистрира в сайта.
Ivan Georgiev се регистрира в сайта.
Vania Ilinova се регистрира в сайта.
Michaela Zografova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта