Свинско каре с пикантна плънка и лимонова трева

Източник: Бон Апети
Дата: 10.09.2009
Свинско каре с пикантна плънка и лимонова трева
 
Необходими продукти:
1 кг свинско контра филе
4 стръка лимонова трева
200 г бекон
1/2 връзка пресен лук
200 г топено сирене
1 с. л. горчица със синапено семе
1/2 връзка магданоз
4 с. л. зехтин
зехтин за пържене


Начин на приготвяне:
1
Свинското контрафиле се нарязва на порции от по 250 г. Всяко парче се реже през средата и се оформя като джоб. Оформените карета се изтъняват с чук, за да се изпекат по-добре.
2
Беконът и лукът се режат наситно и се запържват за около 2–3 минути в намазнен тиган, докато омекнат. След като изстинат, се смесват в купа с топеното сирене, горчицата, зехтина и накълцания магданоз.
3
Джобовете се пълнят с плънката с помощта на лъжица и се защипват с клечки за зъби, за да не се разтече сместа.
4
Каретата се нанизват на стръковете лимонова трева и се пекат на умерена жар по около 5–7 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: