Свинско по македонски

Дата: 03.10.2014
Източник: Биляна
ТИТЛА: Чирак
Свинско по македонски
 
Необходими продукти:
600 г свинско месо от бут
1 голяма глава кромид лук
400 г печени чушки
250 г печурки
2 средно големи моркова
1 с. л. олио
1 ч. л. сладък червен пипер
250 г заквасена сметана
сол и черен пипер на вкус
1 ч. л. ронена чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на средно големи кубчета. Запържва се в олиото до получаване на златиста коричка. Изважда се от съда.
2
Нарязаните наедро гъби се запържват в мазнината от месото. Добавят се наситненият лук и нарязаните на тънки кръгчета моркови.
3
Месото се връща в съда, добавят се подправките и нарязаните на пръстени печени чушки. Прибавя се 1 ч. ч. вода и се готви 10-15 минути под капак.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.01.2015
Рецептата е много добра! Опитахме и ни хареса ... :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


108 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта