Антоново руло
Лора и Стоян
![]() |
600 г обезкостено свинско месо от плешка 1 морков 30 г масло 200 г ориз 200 г стерилизирана царевица 1/4 ч. л. семе от копър 1 1/2 ч. л. червен пипер 2 с. л. доматено пюре 5-6 с. л. олио 1 глава червен лук 2-3 чушки от туршия 500 г замразена бамя 1 кубче зеленчуков бульон |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...