Пиле със сметаново-бадемов сос
Лора и Стоян
400 г свинско месо от бут 1 ч. л. сол 1 ч. л. кимион 1 ч. л. сушен риган 1/2 ч. ч. олио 1 глава лук 1 зелена чушка 2 скилидки чесън 3 зелени домата 4 червени домата 250 г консерва царевица 400 г консерва червен фасул магданоз за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...