Т-бон стек на грил с азиатски сос

Дата: 06.09.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 Т-бон стека
30 г пресен джиндижифил
1 връзка пресен лук
1 с. л. оризово вино „Мирин“
1 с. л. оризов оцет
1 ч. л. уасаби на прах
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Т-бон стек на грил с азиатски сосУасабито се разтваря в 2–3 с. л. вода.
2
Т-бон стек на грил с азиатски сос 2Пресният лук се нарязва на кръгчета и се смесва в купа с обеления и наситнен джинджифил. Прибавят се оцетът, оризовото вино и уасабито.
3
Т-бон стек на грил с азиатски сос 3Месото се овкусява със сол и черен пипер и се пече на грил за 3–4 минути от всяка страна.
4
Т-бон стек на грил с азиатски сос 4След това се намазва със соса и се оставя да почине 4–5 минути, преди да се нареже.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
Tsvetoslava Petrova се регистрира в сайта.
Lyudmil Emilov се регистрира в сайта.
Анелия Цанова се регистрира в сайта.
Lidia Markova се регистрира в сайта.
Мария се регистрира в сайта.
Denka Todorova се регистрира в сайта.
yves коментира рецептата Домашно лимончело
Нина Бакърджиева се регистрира в сайта.
marina_dimitrova се регистрира в сайта.
Габриела се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта