Свински шишчета по грузински
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2017 Не знам дали защото го оставих да се маринова 24 часа, дали защото сложих "на око" всички тези подправки, които са невероятна комбинация, дали защото добавих в запръжката вино, което извря и остави аромата си преди да добавя маринованото месо, но това, което се получи е много вкусно. Доста напомня на дюнера, но за мен тази рецепта е много по-добра от него. Благодаря за изключителното предложение за любителите на част от източния вкус.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2017 Може да се хапва и в движение ;)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2017 Изненадващо богат вкус, а в същото време самата кавърма е доста лека. Благодаря! Изненадахте ме!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...