Десерт от ябълки с мед и канела
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2019 Много сполучлив кекс! Посипах сусам по дъното и стените на формата за печене (предварително намазани с тахан), както и отгоре върху тестото преди да го сложа във фурната. Стана много ефектно и вкусно! За печенето - 30мин при предварително загрята на 180 градуса фурна, след което още 30мин на 160 градуса
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...