Домашна паста „Сицилия“
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2022 Здравейте, КОБРАГТ! За доматите – не, не е грешка, в тази рецепта те са в минимално количество, но няма да има проблем да добавите повече, ако предпочитате доматения вкус. Относно другия въпрос – всъщност рагуто не е течен сос, а гъст. Тук отново е въпрос на вкус – да добавите вода от варенето на пастата и да го направите по-течен. Поздрави от нас!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2022 Забравих да допълня въпроса си. Когато се налага да се изпарят течностите и особено млякото, това не означава ли, че всичко ще загори, а сосът всъщност няма да е сос, а нещо като пюре?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2022 Наистина ли използвате 50 г пасирани домати от консерва или това е грешка?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2019 Любими
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2015 Винаги бих ги правила :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...