Талиатели с риба тон и бял боб

Дата: 20.02.2017
Източник: Ди Алба
ТИТЛА: Хоби готвач

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г талиатели
1/2 глава червен лук
1 консерва риба тон (в собствен сос)
100 г бял боб (сварен и отцеден)
лимонов сок
италиански магданоз
сол и зехтин на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

 

Начин на приготвяне:
1
Сварете талиателите и ги овкусете със сол и зехтин.

2
Запържете нарязания наситно червен лук.
3
Добавете към него рибата тон и боба.

4
Овкусете сместа с лимонов сок и добавете талиателите.

5
Талиатели с риба тон и бял боб 5Поръсете с наситнени листенца пресен италиански магданоз, разбъркайте и сервирайте.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


199 ДУШИ ОНЛАЙН
Sevgul Salim се регистрира в сайта.
Marconi Sladkarnitsa се регистрира в сайта.
Mandarina Brauswetter публикува рецептата Икапири
Nina публикува рецептата Кекс с белтъци
Irena Boyanova се регистрира в сайта.
NelliSto публикува рецептата Галет с картофи
Анна коментира рецептата Пържени кюфтета
Nina публикува рецептата Кексчета (мъфини) от цвекло
Мария публикува рецептата Кекс с кисело мляко
Nina публикува рецептата Славски колач
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта