Тарама хайвер от Силистра

Източник: Бон Апети
Дата: 10.05.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г хайвер от шаран
300 мл олио
1 глава лук
1 ч. л. сол
сокът от 1 1/2 лимон


Начин на приготвяне:
1
Тарама хайвер от Силистра
Хайверът се слага в голяма купа и се разбива. След това се осолява и се оставя да престои една нощ, за да се "опече".
2
Тарама хайвер от Силистра 2
Олиото се налива в хайвера постепенно, за около 15-20 минути, така че хайверът да го поеме.
3
Тарама хайвер от Силистра 3
След това се прибавя нарязаният наситно лук, налива се лимоновият сок и се разбърква добре.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

11.06.2018
Аз все пак сложих 2 филийки изкиснат хляб - иначе е прекалено мазен за вкуса ми
1.
Изпрати
лично съобщение

29.08.2014
Не ми хареса с хайвера от шаран!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



191 ДУШИ ОНЛАЙН
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: