Фасулена разядка

Източник: Бон Апети
Дата: 02.05.2003
Фасулена разядка
 
Необходими продукти:
1 консерва фасул с домати
1 стрък лук
10-15 листа магданоз
2 с. л. сушени домати
2-3 с. л. олио
1 ч. л. чубрица
2 щипки кимион
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Фасулена разядка
Сушените домати се заливат с малко от соса на фасула и се оставят да престоят, докато набъбнат. Лукът се нарязва на колелца.
2
Фасулена разядка 2
След това доматите, фасулът, лукът, магданозът, чубрицата, кимионът, черният пипер и олиото се пасират до получаване на еднородна смес. Разядката се сервира със сухари или пресен хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: