Бананов кейк
Лора и Стоян
за тестото: 150 г брашно 125 г краве масло (студено) 50 г пудра захар 40 г бланширани бадеми 1 жълтък | за крема: 400 мл прясно мляко 140 г захар 50 г краве масло 3 жълтъка 1 шушулка ванилия 3 с. л. брашно | за ревена: 6 стебла ревен 1 пръчка канела 1 бр. звезден анасон 150 г захар |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2016 Савка, формата е купена преди известно време от верига магазини Дука. Има ги в мол Сердика и в мол Парадайс в София.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2016 Здравейте! Рецептите ви са чудесни. Голям плюс за предаването е начинът , по който представяте нещата. Благодаря ви! Тайно ви завиждам благородно на съдовете , които имате. Бихте ли писали за тази форма с махащо се дъно за тарт от къде е . Отдавна се интересувам. Приятна седмица!
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...