Тарт с шоколад и ягоди
Лора и Стоян
200 г ягоди 100 г ревен 30 г захар 1 с. л. царевично нишесте кората от 1 портокал | за тестото: 300 г брашно 125 г краве масло (студено) 60 г захар (+ за поръсване) 3 с. л. сок от портокал 1 щипка сол 1 яйце за намазване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...