Ароматно хлебче с лук и колбас
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 28.02.2018 с айранче и....
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.06.2015 Броя на корите зависи и от големината на корите, затова няма точен брой ;)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.06.2015 Олиото няма как да е точно количество, зависи как е станало тестото и дали се лепи по плота. Ако се сложи мая и се разточва вече няма да е същата баница. При теглената баница вкуса идва от теглените кори, защото с точене стават плътни колкото и да се изтънят и няма този вкус. При точене се използва и повече брашно. Не се отчайвайте , че от първия път не е станало тегленето ;)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2015 Дима Михалова,ако опитате да направите рецептата с тесто с мая,се получава и с разточване на тънко-ще си спестите дърпането на листите.Освен това при тестото с мая няма риск баницата да стане клисава.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2015 И посоченото количество олио май е само за тестото.За намазване на корите преди да се навият аз използвах около 200 мл олио,в т.ч. и намасляването отгоре преди печенето.Полезно щеше да ми бъде ако беше посочено колко броя кори излизат.Моите бяха 6,но тавата ми е големичка.Съжалявам,че не я снимах
|
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...