Сладкиш с круши и маскарпоне
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2021 Стана чудесен! Много добра рецепта. Определено пак ще го приготвя.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 25.05.2020 Бива
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 11.01.2018 И при мен се получи глетав! Много жалко за отделеното време и продукти
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2014 Получи ми се глетав ,не знам защо.еВъпреки това го хапнахме
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2014 Не знам дали е лесен, но отнема немалко време. И въпреки дългото печене пак стои някак теклаво, недопечено... Изядохме го, но втори път не бих се заела...
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...