Хлебен пудинг с бърбън сос
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2018 И колко е прясното мляко за млечния крем?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.09.2016 Как така само 2 с.л. прясно мляко за млечния крем,нещо не е вярно,хайде напишете както трябва рецептата и може би ще я направя?!!!!!!!!!!!!!!!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.09.2016 Калина, направена е необходимата корекция.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2016 Изглежда страхотно, но от рецептата не става ясно кои продукти са за кремовете и кои - за блата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2014 Малко бавничка за изпълнение заради различните видове крем, но си заслужава труда и чакането. Приготвих я за Погачата на малкия ми син и всички бяха очаровани!!!
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...