Торта "Гараш"

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Торта
 
Необходими продукти:
300 г смлени орехи
200 г масло
50 г какао
6 яйца
2 ч. ч. пудра захар
2 пакетчета ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Торта В купа се слагат 6 жълтъка, захар, какао и масло и се разбиват, докато се получи гъст крем. Част от него се отделя, за да се намаже тортата.
2
Торта Към крема се прибавят орехите, ванилията и разбитите на сняг белтъци. Разбъркват се добре.
3
Торта Сместа се изсипва в намазана с масло и облепена с хартия за печене тава.
4
Торта Пече се в слабо загрята фурна при температура 120-130 градуса до готовност (около час и 15 минути). След като изстине напълно, блатът се намазва с крема и се украсява с орехи.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

10.03.2014
Класика за любителите на шоколадовите изделия!
2.
Изпрати
лично съобщение

10.03.2014
Тортата става наистина много вкусна.
1.
Изпрати
лично съобщение

10.03.2014
ммм вкусна
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sun Chaser сготви Миш-маш
Yana Blagoeva се регистрира в сайта.
nellyan коментира рецептата Крем супа с карфиол
svilcho84 се регистрира в сайта.
Иванела коментира рецептата Винен кебап с бял ориз
Рози коментира рецептата Шишчета със свинско и ананас
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта