Крокенбуш
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2014 Тортата стана много хубава, но малко странна със семената от мак и сусам :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2014 Невероятна комбинация от вкусове!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 Отново интересна рецепта! Реших да заменя стафидите със сушени червени боровинки. Ако я направя втори път бих заменила сусама и бих напоила блатовете с мляко или сироп. :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 Супер, звучи много вкусно!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.08.2013 Уникална торта! Много лесно се приготвя и ни е любима! Приготвяла съм я през лятото, защото е много лека и вкусна. Единствено съвсем малко сиропирам блатовете, за да не останат много сухи. Препоръчвам я на всички, които не са я опитвали! :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...