Баклава с домашни кори
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2021 Прекалено сладка за нашия вкус .Въобще не съобразих, вътре има близо половин кило масло и още толкова шоколад , плюс 350 гр. захар. Бих използвала блата така както е или с 4 яйца и 5 белтъка ( в 2 правоъгълни или квадратни тави). Направих тортата в почти квадратна форма, но ми идва една идея с по-дебели блатовете и бих сложила други кремове, това е изключително калорично. И като връх на всичко използвах ирландско масло, което е по- твърдо ( не знам защо) от другото и кремовете станаха малко бетонирани, ако не се остави на стайна температура преди поднасяне.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 15.07.2018 Невероятно балансиран и ненатрапчив вкус.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2018 Стана страхотна! Трябва да се опита задължително!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 20.01.2017 трчбва да се опита
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2017 ммм уникален вкус!
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...