Доматен гратен с поширани яйца
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2015 Вилияна, ние не нарязахме печените зеленчуци, но ако предпочиташ, може да ги нарежеш наедро.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2015 Галина, виж стъпка 9.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2015 Пастата се смесва с яйцата,сушените домати,маслини и пармезан,така го разбрах аз. Но изглежда невероятно,определено ще се пробва. Прилича ми на лазаня ама без сос бешамел,с макарони.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2015 Изглежда ужасно вкусно, определено ще се пробва. Само не разбрах с печените патладжан и тиквички какво се случва - нарязват ли се или какво?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2015 Здравейте, а какво се случи с разбитите яйца с пармезан??? Къде се добавят и на какъв етап от приготвянето на ястието не чух да са споменава .........
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...