Доматен гратен с поширани яйца
Лора и Стоян
1 кг големи кафяви печурки 500 г тиквички 500 г червен лук 1 кг червени чушки 1 кг патладжани 100 г сушени домати в зехтин (от буркан) 100 г маслини „Каламата“ 50 мл тъмен балсамов оцет 1 ч. л. риган 2 яйца 5 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 500 г паста „Фетучини“ 100 г сирене „Пармезан“ 200 г кашкавал сол и черен пипер на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2015 Вилияна, ние не нарязахме печените зеленчуци, но ако предпочиташ, може да ги нарежеш наедро.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2015 Галина, виж стъпка 9.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2015 Пастата се смесва с яйцата,сушените домати,маслини и пармезан,така го разбрах аз. Но изглежда невероятно,определено ще се пробва. Прилича ми на лазаня ама без сос бешамел,с макарони.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2015 Изглежда ужасно вкусно, определено ще се пробва. Само не разбрах с печените патладжан и тиквички какво се случва - нарязват ли се или какво?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2015 Здравейте, а какво се случи с разбитите яйца с пармезан??? Къде се добавят и на какъв етап от приготвянето на ястието не чух да са споменава .........
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...