Брауни без печене
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2014 Тортата е тежка, но се получи добре. Единствено за блатовете сложих половината от това масло което е написано и според мен е достатъчно. Направих и украса с кокосови стърготини. Харесва ми!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2014 Кремът на тази торта е страхотен-използвам го и за други сладкиши...
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2013 Благодаря
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2013 Росене, не препоръчваме да се пече един блат и после да се реже, защото това ще е много трудно. Блатът е с малко брашно и ще се счупи. Леко сочен е в средата (подобно на брауни), а това също го прави труден за рязане, поне за нас :) Ако белтъците са добре разбити, няма да спаднат много.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2013 Може ли блата да се изпече на един път и след това да се разреже на две. Или да се пече на двапати в една и съща форма.
Притеснява ме да не паднат белтъците, или няма такава опасност
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...