Портокалов мармалад
Лора и Стоян
2 портокала (около 300 мл фреш) 6 моркова (около 500 г) 350 г брашно 250 мл олио 200 г светла кафява захар 2 ч. л. бакпулвер 2 ч. л. сода за хляб 1 ч. л. канела 100 г стафиди (от златните) 200 г мармалад от портокали |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2019 Колко време е необходимо да престои преди консумация?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2013 Прекрасен десерт :))))
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...