Цаца а ла Мария Косева

Дата: 01.12.2001
Източник: Бон Апети
Цаца а ла Мария Косева
 
Необходими продукти:
1/2 кг цаца
брашно за паниране
клечки за зъби
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Цаца а ла Мария КосеваЦацата се нанизва на клечки за зъби.
2
Цаца а ла Мария Косева 2Овалва се в брашно и се пържи в силно сгорещено олио.
3
Цаца а ла Мария Косева 3Готовата риба се поставя в порционна чиния, поръсва се с лимонов сок и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.05.2017
Много вкусна цаца! Само търпение да има човек ще с получи прекрасно :-)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Малинка коментира рецептата Хляб на балони
Десислава публикува рецептата Бонбони „Рафаело“
Десислава публикува рецептата Шкембе чорба
Юлия Минчева се регистрира в сайта.
Avror публикува рецептата Памук погача
Диляна Петкова коментира рецептата Баски ванилов пай
Бон Апети коментира рецептата Мраморен чийзкейк
Илина се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта