Цаца а ла Мария Косева

Дата: 01.12.2001
Източник: Бон Апети
Цаца а ла Мария Косева
 
Необходими продукти:
1/2 кг цаца
брашно за паниране
клечки за зъби
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Цаца а ла Мария КосеваЦацата се нанизва на клечки за зъби.
2
Цаца а ла Мария Косева 2Овалва се в брашно и се пържи в силно сгорещено олио.
3
Цаца а ла Мария Косева 3Готовата риба се поставя в порционна чиния, поръсва се с лимонов сок и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.05.2017
Много вкусна цаца! Само търпение да има човек ще с получи прекрасно :-)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


150 ДУШИ ОНЛАЙН
NelliSto публикува рецептата Галет с картофи
Анна коментира рецептата Пържени кюфтета
Nina публикува рецептата Кексчета (мъфини) от цвекло
Мария публикува рецептата Кекс с кисело мляко
Nina публикува рецептата Славски колач
Кремена Чиликова публикува рецептата Питка „Слънце“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта