Пиринско вдъхновение
Лора и Стоян
![]() |
500 г телешко бонфиле 200 г гъби 1 ч. червено вино 3 глави лук 3 с. л. смлени орехови ядки 3 с. л. олио 1 с. л. чубрица сол и черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...