Пилешки бутчета с медено-чеснов сос
Лора и Стоян
![]() |
4 пилешки пържоли (от бутчета) 1 глава лук 2 скилидки чесън 250 г пресни гъби - нарязани 4 домата (1/2 буркан стерилизирани домати) 5 с. л. олио 1 ч. л. чубрица 1 в. ч. бяло вино 1 лимон |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.12.2013 Много бърза рецепта. Става и с готови пържоли.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...