Пъстърва с орехи

Дата: 27.09.2001
Източник: Бон Апети
Пъстърва с орехи
 
Необходими продукти:
4 пъстърви
2 глави лук
250 г пресни гъби
1 шепа орехи
1 в. ч. бяло вино
50 г краве масло
3 с. л. нарязан надребно копър
 

Начин на приготвяне:
1
Пъстърва с орехиГъбите се нарязват на лентички. Лукът се нарязва на кръгчета и се запържва за минута в маслото.
2
Пъстърва с орехи 2Налива се виното и лукът се задушава, докато течността се изпари. Прибавят се гъбите, огънят се увеличава и се пържат 3 минути. Поставят се ореховите ядки, копър и сол. Разбърква се.
3
Пъстърва с орехи 3Рибите се пълнят с приготвената плънка, поставят се в намаслени алуминиеви листи, увиват се и се запечатват.
4
Пъстърва с орехи 4Изпичат се на скара по 10 минути от всяка страна.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


124 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта