Рибен кебап в гювечета

Дата: 03.12.2001
Източник: Бон Апети
Рибен кебап в гювечета
 
Необходими продукти:
500 г рибно филе
3 червени чушки от туршия
2 стръка праз
2 клонки целина
1 чаша бяло вино
1/2 буркан домати
4 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Рибен кебап в гювечетаПразът се нарязва на едри диагонали и се запържва.
2
Рибен кебап в гювечета 2Към него се прибавят нарязаните на парчета чушки и ситно нарязаната целина. Разрежда се с бяло вино. Оставя се да кипне и се изчаква виното да се изпари.
3
Рибен кебап в гювечета 3Към омекналите зеленчуци се добавят пасирани или нарязани наситно стерилизирани домати.
4
Рибен кебап в гювечета 4Рибното филе се нарязва на едри парчета и се поставя на дъното на гювече. Върху него се изсипват готовите зеленчуци и се поръсват със ситно нарязани копър и магданоз. Пече се 20 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


109 ДУШИ ОНЛАЙН
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
Албена Тодорова публикува рецептата Мини чийз кейкове
Анна коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Торта „Павлова“
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта