Празнично телешко
Лора и Стоян
![]() |
400 г пилешки гърди 50 г кашкавал 1 шепа стерилизирани печурки 1 кисела крастaвичка 1 к. ч. грах 2 с. л. соев сос олио за намазване сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2014 Станаха много вкусни, въпреки че малко промених рецептата.Вместо стерилизирани гъби, сложих пресни печурки, задушени с малко масло. Изпекох ги във фурната, защото нямам скара.
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...