Специaлитет "Гаци"

Дата: 08.12.2001
Източник: Бон Апети
Специaлитет
 
Необходими продукти:
1 кг кайма
1 яйце
1 глава лук
3 кренвирша
100 г гъби
100 г кашкавал
1 ч. л. чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Специaлитет Каймата се поставя в купа. Кренвиршите и гъбите се нарязват надребно, лукът се настъргва и се слагат при каймата. Добавя се яйцето.
2
Специaлитет Сместа се подправя с чубрица и малко черен пипер. След това се омесва добре и се разстила в намазнена с олио тава. Пече се в предварително загрята до температура 150 градуса фурна.
3
Специaлитет Готовото ястие се изважда, поръсва се с настърган кашкавал, връща се във фурната и се запича, докато кашкавалът почервенее.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


157 ДУШИ ОНЛАЙН
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
Албена Тодорова публикува рецептата Мини чийз кейкове
Анна коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Торта „Павлова“
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта