“Урок по обезкостяване на цяло пиле" на Le Poulet и Стоян Сейменски

Източник: Бон Апети
Дата: 28.05.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пиле Le Poulet



Начин на приготвяне:
1
“Урок по обезкостяване на цяло пиле
Кулинарията е изкуство и обича импровизацията, но някои неща не се получават без урок. Дами и господа, за нас е удоволствие да ви представим “Урок по обезкостяване на цяло пиле" на Le Poulet и Стоян Сейменски. Гледайте внимателно и помнете: повторението е майка на знанието и опитът прави майстора :)
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: