Банички с месо и терияки сос
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2020 Половината от водата замених с прясно мляко, а в глазурата сложих и масло - много вкусен се получи!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2017 Направих го с брашно от спелта.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...