Ягодова сладоледена торта
Лора и Стоян
![]() |
5 белтъка 50 мл бяло вино 100 г захар 250 г "Маскарпоне" 5 жълтъка 70-80 г захар 150 г лешници 3 ч. л. какао 380 г захар шоколад за настъргване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...