"Вдъхновение от тирамису"
Лора и Стоян
300 г моркови сокът от 1 портокал 1/4 ч. л. сол 3/4 ч. л. канела 1 1/2 ч. л. бакпулвер 3/4 ч. ч. захар 1/2 ч. ч. какао 1/2 ч. ч. олио 1 ч. ч. гореща вода 1 1/2 ч. ч. брашно 1 ч. ч. пудра захар |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2014 Тази рецепта вече няколко пъти я приготвям и има невероятно-различен вкус.Препоръчвам на всеки да опита. :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...