Морковен кекс с какао
Лора и Стоян
![]() |
5 моркова 1 пакетче ванилия 3/4 ч. л. бакпулвер 1/2 ч. л. сода бикарбонат 1 ч. л. канела 1/3 ч. ч. сухо мляко 1 ч. ч. олио 4 яйца 50 г орехови ядки 100 г бяла захар 200 г кафява захар 500 г брашно 1 щипка сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...