Шоколадово парфе
Лора и Стоян
![]() |
160-180 г бисквити 1 пакетче желатин 1 пакетче сметана 3 яйца 50 мл студена вода 125 мл прясно мляко 1 ч. л. лимонов сок 4 с. л. захар 500 г ягоди 4 с. л. захар 50 г орехови ядки 100 г маргарин 8-9 с. л. захар |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...