Веганска майонеза без соя и без мазнини

Подходяща за сандвичи, бургери или като дип
Източник: sailvegan
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 09.10.2017
Веганска майонеза без соя и без мазнини
 
Необходими продукти:
1 голям картоф (около 150 г)
2 ч. л. сок от лимон
3 ч. л. дижонска горчица
1/4 ч. л. захар
1/4 ч. л. морска сол


Начин на приготвяне:
1
Картофът се сварява, обелва се и се оставя в хладилник за 1 нощ.

2
Разбийте добре всички продукти в блендер за около 1-2 минути (в зависимост от мощността на уреда).

3
По желание може да добавите и щипка смлян бял пипер.


Съвети:
Тази майонеза може да използвате като основа за много други сосове, например – за „Ранч“ сос, за майонеза „Шрирача“ или за сос „Аиоли“.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: