Вегански течен шоколад

Дата: 31.03.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
260 г печени лешници
60 г какао
4 с. л. кокосово масло
180 г кокосова захар
1/2 ч. л. ванилов екстракт
2 щипки морска сол
 

Начин на приготвяне:
1
Вегански течен шоколадКокосовото масло се разтопява на слаб огън и се смила в блендер, заедно с лешниците, докато се получи паста с гладка консистенция (около 10 минути).
2
Вегански течен шоколад 2В блендера се прибавят какаото, кокосовата захар, солта и ваниловият екстракт, и отново се смила много добре.
3
Вегански течен шоколад 3Сместа се слага в буркан и се съхранява в хладилник.



Съвет:
Извадете шоколада от хладилника да се размекне, преди да го ползвате.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

31.03.2015
БЛАГОДАРЯ ВИ !
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта