Тиквички с козе сирене
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2017 Ето и снимка
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2017 Направиг го във формичко за мъфини. Стана страхотно!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2016 Вкусно
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 :) Мерси, Илияна! Ако имаш пак някакви въпроси, не се притеснявай да питаш.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Мерси за съвета, явно в бързината не се постарах достатъчно с поръсването с галета. Днес си направих и Вашия славянски гювеч и с баща ми доста го одобрихме-стана чудесен, но добавихме и свинско месо. Предаването Ве е страхотна и съм Ви запалена фенкал
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...