Салата от картофи със зелен фасул
Лора и Стоян
![]() |
250 г смилянски фасул 1/2 ч. л. джоджен 1 ч. л. сушен магданоз 1 щипка млян кимион 1 скилидка чесън 1 глава лук 1 люта чушка 3 печени чушки 1/2 ч. ч. зелев сок 6-7 с. л. олио |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...