Вкусен дип от патладжани

Дата: 16.02.2016
ТИТЛА: Помощник готвач
Вкусен дип от патладжани
 
Необходими продукти:
2 средно големи патладжана
125 г сирене „Крема“
5 с. л. смлени бадеми
1 скилидка чесън
1 лимон
зехтин, сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Патладжаните се пекат в предварително загрята на 180-200 градуса фурна за около 40 минути или докато омекнат.
2
Слагат се в найлонов плик, който се завързва и се оставят да престоят така 10 минути.
3
След това патладжаните се обелват и се нарязват надребно.
4
Слагат се в кухненски робот, заедно със сиренето, бадемите, подправките, лимоновия сок и чесъна, и всичко се смила.
5
Дипът се охлажда добре и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Lora Manova-Dzhekova коментира рецептата Пилешки хапки на фурна
Атанаска Йoрданова се регистрира в сайта.
Nadezhda Zlatareva се регистрира в сайта.
Димитър Андонов се регистрира в сайта.
Silvia коментира рецептата Френски макарони
Лора коментира рецептата Фритата с праз на фурна
Лора се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта