Шоколадова торта с бадеми
Нашите кулинари
        
        




| 2. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                18.03.2014 Таня, идеята на тази рецепта е: да се забъркат блатът и кремът, да се оформят в ринг и веднага да се сервират. Затова и в рецептата не е посочено охлаждане. Важно е, сметаната да е добре разбита и кремът да не се оставя да престои върху блата дълго време, защото ягодите ще пуснат вода и ще го направят течен. Рецептата е замислена така, че десертът да е аламинут. Ако не разполагаш с ринг, можеш да го подредиш и в чаши :) 
                 | 
| 1. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                16.03.2014 Кремът на чийзкейка стана много течен. Изобщо не прили4а на 4ийзкейк. Защо лъжете така хората. Купуваме продукти и правим по вашите рецепти и накрая пълен провал. 
                 | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...