Пълнен калмар с ризото и морски дарове
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 10.02.2022 Хубава идея за наденица и грах. Не ми беше хрумвала. Запържих най-напред наденицата, която след това извадих, за да може основата с лук и моркови да се овкуси още по-добре в мазнината на наденицата. Доста ароматно ядене.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 02.11.2021 Вкусно, не ми беше хрумвало да го направя с наденица, благодаря за идеята!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2013 Страхотна идея. Досега бях готвила само с пилешко или свинско, но и с наденица е доста вкусно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2014 Рецептата е супер много добре се получи
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...