Паниран карфиол с корнфлейкс и горчичен сос
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
11.08.2021 Много вкусно стана. Е, аз не го направих с 12 яйца, но май трябваше :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2020 Любима рецепта.....
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2018 Вкусно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2018 Така ги приготвям и аз, единствено вместо зехтин ползвам краве масло заради аромата.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
19.12.2017 стана супер
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...