Пъстърва в доматен сос по провансалски
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.09.2017 ...Но за това пък многа да публикувам няколко снимки
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.09.2017 Изумителна рецепта. Имам желание няколко пъти да напиша "Браво!" /А това много рядко ми се случва/
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.07.2017 Много ни хареса рецептата. Вкусно и оригинално!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2017 Сготвих го и много ми хареса, но аз за още по-голяма пикантност му добавих и малко къри и се допълни с другите лютиви агенти :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...