Пъстърва в доматен сос по провансалски
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.09.2017 ...Но за това пък многа да публикувам няколко снимки
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.09.2017 Изумителна рецепта. Имам желание няколко пъти да напиша "Браво!" /А това много рядко ми се случва/
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 26.07.2017 Много ни хареса рецептата. Вкусно и оригинално!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 15.07.2017 Сготвих го и много ми хареса, но аз за още по-голяма пикантност му добавих и малко къри и се допълни с другите лютиви агенти :)
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...