Заек с кисело мляко

Дата: 04.06.2010
Източник: Радка Великова
ТИТЛА: Чирак
Заек с кисело мляко
 
Необходими продукти:
1 средно голям заек
500 г кисело мляко
4-5 скилидки чесън
босилек, сол, червен и чепен пипер на вкус
1-2 дафинови листа
 

Начин на приготвяне:
1
Заекът се измива и се почиства добре, нарязва се на порции и всяка порция ве натрива със сол, босилек,черен и червен пипер. По желание може да се поръси и с чубрица.
2
Порциите заешко месо се подреждат в глинен или йенски съд. Обелените скилидки чесън и дафиновите листа се слагат между парчетата месо и се заливат с киселото мляко разредено с около 100 мл вода. Киселото мляко трябва да покрие месото. Пече се около 2 часа на умерена температура.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Емилия коментира рецептата Картофен шмарн
Marina Gineva коментира рецептата Сконс със сирене
Milena Petrova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Крем супа от тиква
Evgeni Radev се регистрира в сайта.
Svetlana Stoqnova публикува рецептата Малки щрудели
Bubba коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта