Пържени воденички по корейски
Лора и Стоян
400 г ориз „Балдо“ 300 г черни миди (почистени) 300 г скариди (почистени) 1,2 л рибен бульон 50 мл зехтин 4 скилидки чесън 1–2 глави лук шалот 2 връзки магданоз сол и черен пипер на вкус | за соса: 150 мл зехтин 4 скилидки чесън 1 жълтък лимонов сок на вкус сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2019 Много готино ястие, ориза допълнен от майонезата придоби страхотен нежен вкус перфектна комбинация с мидите и скаридите!
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...