Лимонов тарт с карамелена коричка
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2016 Вкусно,усеща се доста карамеления крем.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
17.09.2015 Страхотно руло. И много вкусно.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2015 да
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2015 Замених нишестето с царевично брашно. Добре се получи.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2015 Да, Надя, може да използваш брашно, но имай предвид, че е възможно да се наложи, в крема да сложиш 60 г.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...