Фабада (боб по испански)
Лора и Стоян
400 г телешки вайсбрат 400 мл телешки бульон 20 г сушени манатарки 12 тънки резена бекон 6 кисели краставички 2 глави лук 2–3 филии хляб с дебела кора 2 с. л. краве масло 2 с. л. олио брашно за овалване сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...