Мъфини „Рози“
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2016 Предполагам е вкусно, но тази на Рудолф ми се струва по-хубава http://www.24kitchen.bg/shows/pekarnata-na-rudolf/recipe/buchelato
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Пепи, принципно би могло рулото да се нареже и да се изпече, но тогава има опасност, пълнежът да прегори по време на готвенето. Нашият съвет е, да оформиш отделни бисквити, като е добре, плънката да е изцяло покрита с тесто, за да не изгори. Може да изпечеш бисквитите в предварително загрята на 180 градуса фурна, до готовност. За съжаление няма как да се ангажираме с точно време за печене, тъй като времето зависи от размера на бисквитите, а също и от самата фурна.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2016 Здравейте! Много съм впечатлена от рулото, но имам въпрос - може ли рулото да се нареже на парчета 1см - 1.5см. и така да се пекат, на каква температури и колко време, или да се направят на отделни бисквити и пълнежа да е отгоре? Усмихнат ден!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...